Roxana Flores.

Eftersom att vissa blev irriterade över detta får jag ta bort det. det var inte meningen att  det skulle få sånna följder. Visst kan ja ta det öga mot öga med Roxana. Inga problem.  Egentligen är ni 2 lika dana själva vilket bevisar ännu mer hur dumma ni är !
Klart man försvarar en som är precis som en själv.


Åsberg, jag fick ju inte skriva nåt mer om henne.
Du behöver inte läsa min blogg.


Kommentarer
Postat av: Linnea F

Om du tycker att det är förjävligt att bete sig som Roxana, hur lågt är det inte då att skriva i sin blogg om henne? Det måste seriöst vara det mest låga jag sett på länge. Suck, vissa människor har verkligen inget liv!

2008-10-21 @ 20:13:14
Postat av: Linnea Fridh

Om du tycker att Roxana beter sig för jävligt, vad är inte då det du gör? Att hänga ut någon med BILD och NAMN! Det var seriöst det lägsta jag sett på länge! Du är verkligen inte bättre än Roxana, vilket du bevisar nu.

2008-10-21 @ 21:16:33
Postat av: Åsberg

Vad fan håller du på med? Om Roxana skolkar vad har du med det och göra isf? varför lägga ut sånt här på internet? du måste ju vara totalt hjärndöd.

så vad fan har du för problem? TA DET MED ROXANA ÖGA MOT ÖGA ISTÄLLET! visst att folk kan tycka det är irriterande, men håll det för dig själv och lägg fan inte ut det, jag säger som Linnea, vissa människor har ju inget liv, mer än att snacka skit om folk.. Jag vill inte se att du lägger upp en ända sak till om Roxanas närvaro eller något om henne här igen..Du är Ju fan värre än Roxana du är fan helt pantad...

2008-10-23 @ 02:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0