Stoppa misshandeln av gatuhundarna !




För gatuhundarna i Colombo är varje dag en kamp på liv och död.

Ett liv på gatan innebär att de hungriga hundarna konstant får kämpa för att överleva. De slåss med andra herrelösa hundar om de futtiga matrester de kan hitta här och var. Sjukdomar som rabies och valpsjuka är en konstant risk för de oönskade hundarna.

Stadens hundpatruller har som uppgift att hålla gatbilden ren från de sargade djuren. Tyvärr är det inte ett bättre liv som väntar för hundarna när de plockas upp av patrullbilarna. Upp till 15 hundar pressas in i burar som inte är utrustade med nödvändiga avlopp, vilket gör det svårt att hålla en bra hygien. Utan karantänområden är det omöjligt att undgå spridning av sjukdomar bland de olyckligt lottade djuren.

Denna behandling ska stoppas.
Vi måste minska beståndet av oönskade hundar och ersätta de bristfälliga metoderna som idag används till att hålla antalet hundar under kontroll. Till exempel att hundarna stängs in i en lastbil och gasas ihjäl genom att en slang från avgasröret leds in till hundarna. Hundarnas goda luktsinne avslöjar snabbt att något farligt håller på att hända och under stress och panik dör de under stora plågor.

Vi kan stoppa hundarnas lidande, men vi behöver din hjälp.
Med ditt stöd kan vi, tillsammans med vår medlemsorganisation Blue Paw Trust och myndigheterna i Colombo, arbeta för att förbättra livet för gatuhundarna.

Tillsammans kan vi uppnå konkreta och långsiktiga lösningar som:

  • Att införa sterilisations- och vaccinationsprogram som minskar antalet oönskade hundar.
  • Att förändra förhållandena på hundinternaten genom att bygga karantänområden som hjälper till att stoppa spridningen av sjukdomar.
  • Att informera lokalbefolkningen i Colombo om hundvård, häribland sterilisation/kastration och vaccination.

Just nu lider många hundar helt i onödan.
Med din hjälp kan vi ge myndigheterna i Colombo de resurser de behöver, så de kan förbättra livet för gatuhundarna och sluta använda de avskyvärda avlivningsmetoderna. Ett fast, månatligt stöd är viktigt för det ger oss möjlighet att investera i långsiktiga och permanenta förbättringar för världens djur.


https://payment.architrade.com/shoppages/4205634/Kam12SE/payment.pml

Skänk pengar du med ! Gör skillnad !
wspa.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0